Bilder

Spesiallaget modell for vårt kalde nordiske klima med fabrikkgarantert varmedrift til -25°C

Hyper Heating: Ekstraordinær varmeeffekt i vårt kalde klima
FD-Heat Kirigamine leveres med en høyteknologisk supersterk kompressor som utnytter energien i uteluften selv om det er -25°C ute. Den har utrolig stor varmekapasitet med fabrikkgarantert drift helt ned til -25°C. Modellen er vår bestselger gjennom de siste årene. Over 50.000 solgte bare i Norge!

Testvinner
Forbrukerrådet har kåret FD-Heat Kirigamine 6,6 som testvinner. Den har  høy varmeeffekt ved kalde temperaturer samt god besparelse i mildere klima. FD-Heat Kirigamine har de siste årene ligget i toppsjiktet på besparelse og effekt blant alle modeller som er testet i SP.
 
Lydnivå i beste klasse
FD-Heat Kirigamine er ekstremt stillegående pga sin spesialutviklede vifte. Den kan levere helt ned til 20dB(A) på laveste nivå. Stillegående modeller er ett av Mitsubishi Electric sine viktigste satsningsområder, og FD-Heat Kirigamine er et resultat av dette.

Teknologi som øker besparelse og komfort
Modellen er utstyrt med I-see Sensor som gir jevnere varme og sparer energi ved at den registrerer kalde soner og sender varmen dit behovet er størst.
 
Anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund
Innedelen har den supereffektive Plasma Duo filterfunksjonen som består av et microfilter som fjerner støv, pollen og bakterier som befinner seg i inneluften, og et kullfilter som fjerner uønsket lukt. I tillegg er den utstyrt med et unikt rengjøringssystem som gjør den ekstremt lett å rengjøre. Derfor er den anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

Leveres i størrelsene 6,3, 6,6 og 8,2 kW

Spesifikasjoner:
FD-Heat Kirigamine 6,3
Effekt: 6,3 kW
COP: 5,33

Laveste lydnivå: 20dB(A)
Nominell kapasitet ved +7°C: 3,2 kW
Fabrikkgarantert varmeeffekt ved -15°C: 3,2 kW

FD-Heat Kirigamine 6,6
Effekt: 6,6 kW
COP: 4,77

Laveste lydnivå: 21dB(A)
Nominell kapasitet ved +7°C: 4,0kW
Fabrikkgarantert varmeeffekt ved -15°C: 4,0 kW

FD-Heat Kirigamine 8,2
Effekt: 8,2 kW


Utvikling: Monsternett | Design: Pion